Ågade 7 (5-1)

Pæn ejendom med 6 lejemål og delvis nye vinduer samt trægulve. Der er fælles vaskefaciliteter i kælderen og et kælderrum til hvert lejemål. Der er en fælles have der går direkte ned til Kolding Å.


 

Søgade 29 (5-2)

Attraktiv ejendom med udsigt til Koldinghus/Slotssøen med i alt 4 lejemål. Der er et kælderrum til hvert lejemål. De lejligheder der ikke har egen vaskemaskine / tørretumbler er der fælles vaskefac. i kælderen.


Slotsgade 19 (5-3)

Flot city ejendom med i alt 8 lejemål i forskellige størrelser. Der er et kælderrum til hvert lejemål. De lejligheder der ikke har egen vaskemaskine/tørretumbler er der fælles. Vaskefac. i kælderen.


Fynsvej 3 A,B og C (5-4)

Pæn ejendom med i alt 4 lejemål i forbygningen, 2 lejemål i bagbygningen samt fritliggende ny renoveret byhus. Der er et kælderrum til hvert lejemål. De lejligheder der ikke har egen vaskemaskine / tørretumbler er der fælles vaskefac. i kælderen.


Hollændervej 5 (5-5)

Pæn ejendom med 3 lejemål og adgang til fælles grønt område. Der er et kælderrum til hvert lejemål. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen.


Dyrehavegårdsvej 4 (5-6)

Meget smuk ejendom med 5 lejemål i forskellige størrelser. Der er et kælderrum til hvert lejemål. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i nabobygningen.


Koldingbjerg 16 (5-7)

Ejendom med 3 forholdsvis ny renoverede lejligheder og nye altaner. Der er et kælderrum til hvert lejemål.


Dr. Fichsvej 11 (5-9)

Fantastisk smuk ejendom med 2 lækre lejligheder og i kælderen er der 2 værelser med fælles køkken og badeværelse. Der er en stor pæn anlagt have der går helt ned til Kolding Å.


Tvedvej 44 (5-10)

Ejendom i den sydøstlige bydel med et erhvervslejemål og 2 lejligheder samt 6 garager. Der er en fælles have der tilhører lejlighederne. Kælderrum i kælderen.


Tøndervej 40 (5-11)

Nydelig ejendom med 6 lejligheder i forskellige størrelser. Der er adgang til et fælles grønt område med legeplads m.m. Der er et kælderrum til hver lejlighed samt fælles vaskemaskine/tørretumbler ligeledes i kælderen.


Skolegade 8-10 (5-12)

Pæn ejendom i city med 7 lejemål i forskellige størrelser samt stand. Der er en fælles mindre have. Der er et kælderrum til hver lejlighed samt fælles vaskemaskine/tørretumbler ligeledes i kælderen til dem der ikke har egen vaskemaskine/tørretumbler i lejligheden.


Vejlevej 110-112 (5-13)

Ejendom i den nordlige bydel med 3 lejligheder med hver sin have, terrasse og redskabssum. Der er gode parkeringsforhold.


Frydsvej 34 (5-14)

Ejendom med 4 lejligheder, heraf en lejlighed der er total ny renoveret i to plan og med udgang til egen have. De 3 resterende lejligheder har en stor have tilfælles. Fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed. Der er gode parkeringsforhold.


Dalbygade 21 (5-16)

Meget smuk ejendom med 3 godt indrettede lejligheder. Kælderen har installation til egen vaskemaskine samt 3 store kælderrum. Der er adgang til fælles grønt område.


Torvegade 3 (5-19)

City ejendom med et erhvervslejemål og 2 gode lejligheder på 1. og 2. sal.


Katrinegade 7 (5-20)

Byhus med 2 gode lejligheder i to plan og en gårdhave til hver lejlighed. Derudover er der i baghuset en ny opført luksus lejlighed med stor altan. Baghuset har endvidere i stueplan 3 ny opførte garager.


Runddelen 23 (5-21)

Fritliggende hus med 3 gode lejligheder med stor fælles have. Beliggende på stille villavej og stadigvæk tæt på byen. Gode parkeringsforhold.


Borthigsgade 25 (5-22)

Fritliggende hus med 5 lejligheder med fælles have. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed. Beliggende på stille vej og stadigvæk tæt på byen. Gode parkeringsforhold.


Hospitalsgade 53 (5-23)

Stor ejendom med mange spændende lejligheder og et erhvervslejemål. Alle lejligheder er gennem tiden blevet renoveret og de fleste lejligheder har egen vaskemaskine/tørretumbler. Derudover har flere lejligheder altan med udsigt til Koldinghus/Slotssøen. Gode parkeringsforhold.


Zahnsgade 3 (5-24)

Pæn ejendom med 3 lejligheder og stor pæn anlagt have. Der er vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed. Gode parkeringsforhold.


Zahnsgade 7 (5-25)

Pæn ejendom med 3 lejligheder og stor pæn anlagt have. Der er vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed. Gode parkeringsforhold.


Zahnsgade 5 (5-26)

Pæn ejendom med 3 lejligheder og stor pæn anlagt have. Der er vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed. Gode parkeringsforhold.


Fynsvej 74 (5-27)

Stor ældre 5 værelses hus i 3 plan med stor ældre spisekøkken og 2 store ældre badeværelser. Perfekt til delebolig. Vaskekælder med installation til egen vaskemaskine.


Piledamsvej 65 (5-28)

Hus med 2 lejemål, hvoraf stuelejligheden er renoveret og har alt i hårde hvidevarer samt en dejlig stor altan. Lejligheden på 1. sal er lidt ældre men har egen vaskemaskine. Huset er beliggende i den sydlige bydel.


Jernbanegade 32 / Munkegade 9 (5-29)

Stor hjørneejendom i centrum med mange forskellige lejligheder og en del erhvervs lejemål. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen til de lejligheder hvor det ikke forefindes i lejligheden. Endvidere er der et kælderrum til hver lejlighed.


Vesterbrogade 18 (5-30)

Pæn ejendom med 3 gode lejligheder med fælles lille have. Beliggende 5 min. gang fra centrum og tæt på Kolding Å. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen. Endvidere er der et kælderrum til hver lejlighed.


Dr. Fichsvej 9 (5-31)

Pæn ejendom med 3 gode lejligheder med fælles stor have direkte ned til Kolding Å. Beliggende 5 min. gang fra centrum. I kælderen er der et kælderrum til hver lejlighed.


Bellevuegade 21B (5-32)

Ejendom i den sydlige bydel med 2 gode lejligheder med have og carport. Der er fælles vaskemaskine og tørretumbler.


Haderslevvej 20-22 og Stejlbjergvej 3-5 (5-33)

Stor ejendom med mange forskellige lejligheder, både store herskabelige og mindre lejligheder. En del lejligheder har adgang til tagterrasser, enkelte lejligheder har deres egen terrasse. Der er også en del erhvervslejemål i ejendommene. Beliggende få min. gang fra gågadesystemet.


Enghavevej (5-34)

Beskrivelse her!!! Kommer snart.


Jernbanegade 21 (5-35)

Beskrivelse her!!! Kommer snart.


Fynsvej 5 (5-36)

Meget smuk lejlighed i ejendom med 3 ejerlejligheder. Lejemålet har sin egen p-plads. I kælderen er der et depotrum samt vaskemaskine/tørretumbler.


Sct. Jørgens Gade 24 (5-37)

Beskrivelse her!!! Kommer snart.


Dalbygade 13-15 (8-1)

Meget smuk ejendom med 8 store og rummelige lejligheder. Der er to pæne anlagte haver hvor man kan føle sig ugenert, selvom det er tæt på bymidten. Der er et kælderrum til hvert lejemål.


Adelgade 14 (8-2)

By ejendom med 2 erhvervslejemål og 5 lejligheder i både 1, 2 og 3 plan. 4 af lejlighederne er for nylig renoveret og har alt i hårde hvidevarer. Til lejlighederne er der en meget stor tag terrasse der er helt ny med beplantning osv. Fra terrassen er der udsigt til Koldinghus/Slotssøen. Der er et kælderrum til hvert lejemål.


Låsbygade 16-20 Kedelsmedgangen 1 (8-3)

Unik ejendom i hjertet af Kolding med 3 erhvervslejemål og 6 meget specielle store 1 vær. lejligheder. Lejlighederne har en ekstra hems med en ”rigtig” trappe. Der er vaskemaskine/tørretumbler i kælderen.


Odensevej 36-54 (8-4)

10 rækkehuse i den nordøstlige del af Kolding. Husene er i to plan og alle har hver deres terrasse samt et fælles grønt område/græsplæne. Beliggende i børnevenligt kvarter med let adgang til skole, indkøb m.m.


Dyrehavegårdsvej 9 (8-5)

Dejligt beliggende ejendom med 4 meget forskellige lejligheder. Tæt på centrum, Byparken og Legeland. Der er en fælles have til lejlighederne og fælles vaskefaciliteter.


Haderslevvej 37 (8-6)

Dejlig ejendom med 3 erhvervslejemål og 6 lejligheder, både 2 og 3 værelses. Beliggende få min. gang fra city. Der er fælles vaskemaskine/tørretumbler i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed.


Tøndervej 44 (8-7)

Ejendom i bymidten med 4 skønne lejligheder og fælles gårdhave. Endvidere er der adgang til stort fælles grønt område. Der er et depotrum til hver lejlighed.


Lupinparken 8 (8-8)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Tøndervej 60 (8-9)

Unik ejendom med 8 lejligheder, lige fra 1 til 4 vær. lejligheder. Der er adgang til en dejlig fælles have. I kælderen er der fælles vaskemaskine/tørretumbler til de lejemål hvor det ikke forefindes i lejligheden. Der er endvidere et kælderrum til hver lejlighed.


Zahnsgade 14 (8-10)

Skøn ejendom med 6 mindre lejemål som er delvis ny renoveret. Beliggende tæt på Syddansk Universitet. Fantastisk gode begynder lejligheder. Der er adgang til en fælles gårdhave. I kælderen er der fælles vaskemaskine/tørretumbler. Der er endvidere et kælderrum til hver lejlighed.


Dyrehavegårdsvej 36 (8-11)

Meget smuk ejendom med 2 ny renoverede lejligheder og egen p-plads. Beliggende helt op til Byparken/Legeland. Der er endvidere et kælderrum til hver lejlighed.


Lupinparken 52 (8-12)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Skolegade 4 (8-13)

Solid ejendom i midtbyen med et erhvers lejemål og 3 gode lejligheder som er meget velegnet til delebolig. Fælles vaskemaskine/tørretumbler. Gode parkeringsforhold.


Lupinparken 88 (8-14)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Rendebanen 8 (8-15)

Utrolig flot byejendom med et erhvervslejemål og 6 attraktive lejligheder. To af lejlighederne er i to plan og har altan ud til Kolding Å. Der er en fælles stor terrasse helt ned til Kolding Å.


Lykkegårdsvej 89 (8-16)

Moderniseret hus med 2 lejligheder i to plan. Beliggende i den sydvestlige bydel. Begge lejligheder har altan og egen have.


Grønnegade 2 (8-17)

Ældre byhus i 3 plan med en dejlig terrasse/have. Beliggende få min. gang fra centrum.


Hollændervej 27 (8-18)

Skøn ejendom med 3 gode lejligheder. Alle lejligheder er perfekt til delebolig. Der er installation til egen vaskemaskine i kælderen samt et kælderrum til hver lejlighed.


Clemensgade 14 (8-19)

Lidt ældre ejendom med to gode lejligheder. Beliggende 5 min. gang fra centrum. Der er en dejlig stor fælles have.


Skovløkkevej 15 (8-20)

Charmerende ejendom med 2 dejlige lejligheder. Begge lejligheder har et ekstra gæsteværelse i kælderen. Endvidere er der en fælles have med terrasse.


Sønderborgvej 9 (8-21)

Ejendom beliggende i den sydlige bydel med 3 lejligheder. Haven er opdelt så hver lejlighed har sin egen have.


Zahnsgade 49 (8-22)

Ejendom i centrum med 3 gode og rummelige lejligheder, hvoraf 2 af dem er perfekt til delebolig. Der er en rimelig stor fælles altan samt udgang til stor fælles grønt område med legeplads mm.


Nørregade 12B (8-23)

Byejendom med 3 lejligheder hvoraf den ene er beliggende i gården og har dermed egen indgang. Kælderen har 3 kælderrum og fælles vaskemaskine/tørretumbler.


Hertug Abelsvej 58 (8-24)

Nyrenoveret træhus med kælder og redskabsrum samt en flot anlagt lukket have. Beliggende i den sydlige bydel.


Nørreled 28 (8-26)

Dejligt 4 vær. rækkehus på 130 m2 med en fantastisk skøn have ud til åbent område.


Hospitalsgade 27 (8-28)

Fantastisk flot og charmerende byhus med 2 lejligheder i forhuset og 2 lejligheder i baghuset. Der er en fælles gårdhave samt en meget smuk have ud til et grønt område. Endvidere er der depotrum i kælderen.


Møllevej 4B (8-29)

Byhus i to plan beliggende i den sydlige del af centrum. Der er egen have til huset.


Lupinparken 35 (8-30)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Lupinparken 41 (8-31)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Gl. Tved 9N (8-32)

Skønt ende rækkehus med flot anlagt have ud til et grønt område. Beliggende i den sydøstlige del af Kolding.


Østerbrogade 4 (8-33)

Fritliggende ejendom i flere etager. Udlejes i dag til Bed & Breakfast.


Agtrupvej 198(8-34)

Fantastisk flot fritliggende ejendom med 2 lejligheder i forhuset og 2 lejligheder i baghuset.


Munkegade 8(8-35)

Pæn city ejendom (nye billeder er på vej) med 2 og 3 vær. lejligheder samt 2 erhvervslejemål.